Sammenligning af forskellige bordpladematerialer

40

  • bordplade i massivt træ
  •  

Udseendet på bordplader i massivt træ er førsteklasses, men når man vælger træsorten med langsom vækst og høj tæthed, vil prisen være højere.Der findes naturligvis også splejsede bordplader i massivt træ med relativt fordelagtige priser.Uanset hvilken en er, skal den være forseglet, antibakteriel og vandtæt, ellers vil revnedannelse og meldug være et problem.
Antibakteriel kraft ✦✦✦
Rengøringsbesvær ✦✦✦
Holdbarhed ✦✦
Skønhed ✦✦✦✦✦
Pris✦✦✦
4142marmor bordplader
Marmorbordplader har lave omkostninger, naturlig tekstur, høj hårdhed, slidstyrke og høj temperaturbestandighed og er ikke lette at deformere.
Der er dog mange porer på overfladen af ​​marmor, og snavs er let at trænge igennem, så hvis du vil bruge natursten som køkkenbordplade, skal du udover at forsegle porerne på overfladen hvert andet år også rense det meget flittigt.
Antibakteriel kraft ✦✦✦
Rengøringsbesvær ✦✦✦
Holdbarhed ✦✦✦
Skønhed ✦✦✦✦
Pris✦✦✦
43Kunstige kvarts bordplader
Kvartssten er også en slags kunststen, forskellen er at den er lavet af knækket kvartssten og derefter bundet med harpiks.Kvartsstenens bordplade i sig selv har høj hårdhed, er ikke bange for ridser og er også modstandsdygtig over for syre og alkalisk olie;dens ulempe er, at splejsningen ikke kan være sømløs, og der vil være nogle spor.
Antibakteriel kraft ✦✦✦✦
Rengøringsbesvær ✦✦✦✦
Holdbarhed ✦✦✦✦
Skønhed ✦✦✦✦
Pris✦✦✦✦
44bordplade i rustfrit stål
Hvis boligindretningsstilen er enkel og industriel, er bordplader i rustfrit stål et godt valg.Bordplader i rustfrit stål er kendt som de nemmeste bordplader at rengøre.Udover at være brand- og højtemperaturbestandige og nemme at rengøre, er de også antibakterielle;og rustfrit stål og kunstig sten kan laves til et sømløst integreret design.
Problemet er, at det har dårlig slidstyrke og er særligt udsat for blomster.Desuden er stålpladen på rustfrit stålbordet ikke tyk, og den vil deformeres og bule efter at have været opvarmet i lang tid.
Antibakteriel kraft ✦✦✦✦✦
Rengøringsbesvær ✦✦✦✦
Holdbarhed ✦✦✦
Skønhed ✦✦✦
Pris ✦✦✦✦
45

 

 


Indlægstid: Sep-02-2022