Sådan vælger du bordplademateriale

Almindelige bordpladematerialer omfatter kvartssten, marmor, rustfrit stål og komposit akryl.

Sådan vælger du bordpladen m1

Kvartssten: Kvartsindholdet er mere end 90 %, hvilket er det næsthårdeste mineral i naturen efter diamanter, så det er ikke nemt at blive ridset, selv når man skærer grøntsager på bordpladen.

Kvartssten er en slags kunststen, så der er mange mønstre at vælge imellem og prisen er billig.Det er ikke nemt at blive plettet, selvom den farvede væske holder i lang tid, som for kvartsstenen kan den rengøres med vand eller rengøringsmiddel.Kvartssten har også egenskaberne ved høj temperaturbestandighed

Sådan vælger du bordpladen m2

Marmor: Marmor er en natursten, dyr og nem at trænge igennem som skabsbordplade.Det er nemt at blive plettet, når det støder på farvede væsker som sojasovs og mangojuice.Svært at rengøre og let ridset.

Sådan vælger du bordpladen m3

Rustfrit stål: Der vil uundgåeligt opstå ridser, og syre vil fremskynde oxidationen af ​​rustfrit stål og rust.Nogle mennesker tror, ​​at bordplader i rustfrit stål ligner bagkøkkenet på en restaurant, og farven ser kold ud.Nogle mennesker synes også, det er meget moderigtigt og nemt at tage sig af.

Komposit akryl deformeres let af varme, og det er også nemt at gulne.

Sådan vælger du bordpladen m4

Tæthedsplade: IKEA har mange bordplader med trækornetæthed.Fordelen er, at teksturen er realistisk og smuk, men ulempen er, at den ikke er fugttæt, højtemperaturbestandig og lav hårdhed.De forholdsregler, embedsmændene giver, gør det endnu mere delikat.Derfor er dette materiale kun egnet til små grupper af mennesker, der ikke laver mad derhjemme eller har en let og minimal kost.

Derfor er det bedste valg til bordplader for de fleste familier, set ud fra et æstetisk og praktisk perspektiv: kvartssten


Indlægstid: 20. december 2022