Bordplade i kvartssten

Kvartsbordplader er uden tvivl det mest brugte materiale til køkkenbordplader.Fordi effekten af ​​bordplader i kvartssten er tæt på stens.Og overfladen er meget glat, og masken er meget god med hensyn til forureningsbestandighed.Desuden er teknologien til køkkenbordplader i kvartssten relativt moden, og den kan laves til ethvert færdigt produkt i henhold til vores størrelse, og effekten af ​​den fremstillede kvartssten er også meget god.

18

Årsagsanalyse:

1. Produktions- og forarbejdningsteknologien af ​​kvartssten bordplader er relativt moden, så dens samlede effekt er meget rimelig med vores skabe, og dekorationseffekten af ​​kvarts sten bordplader efter færdiggørelsen er relativt god.

2. kvarts sten bordplader er også meget gode i plet modstand.Vi ved alle, at efter at kvartsstenens bordplade er snavset, kan den tørres af ved at tørre den forsigtigt af med en klud.

3. Slidstyrken af ​​kvartssten er også meget, meget god.Fordi det er presset med kvarts som råmateriale, er dets hårdhed også meget høj.Så længe det ikke er en alvorlig ridse, kommer den som udgangspunkt ikke frem.

19


Indlægstid: 23-jul-2022